FAQ

Ce stil de filmare abordati?

De fiecare data tin cont de dorintele si personalitatea celor implicati dar folosesc atat stilul videojurnalistic, portretistic cat si cel bazat pe detalii.

Cine realizeaza montajul?

Avand in vedere ca prioritatea numarul unu pentru mine este ca fiecare film realizat sa fie presonalizat in functie de personalitatea celor din fata camerei de filmat eu sunt cel mai potrivit pentru a realiza atat filmarea cat si montajul intregului film dar si al trailer-ului sau a altor materiale filmate ca safe the date sau trash the dress.

Cat trebuie sa investim pentru amintirile filmate de dvs.?

Ma bucur sa vad ca priviti filmul evenimentului dvs. ca pe o investitie pentru ca asa si este , avand in vedere ca povestea traita poate fi doar o parte din bucuria deplina ramasa marturie peste timp ca un film bine realizat ce va va trezi emotii de fiecare data cand il veti viziona alaturi de cei dragi. Onorariul pentru filmarea unei nunti incepe de la 590Euro, iar pretul include folosirea DSLR-ului, steadicamului, glidetrak-ului, sunet preluat din mixer, lumini cu difuzie, echipament complet de rezerva, documentarea intregului eveniment, montaj etc.

Aveti echipament de rezerva?

Este foarte important sa aveti in vedere ca absolut tot echipamentul : camera, videoproiectorul, lumini, si alte accesorii , este de top si este dublat cu echipamente de rezerva aflate la mine cu ocazia fiecarei deplasari.

Unde va putei deplasa pentru anumite evenimente?

Teoretic nu am o limita geografica avand in vedere ca am avut ocazia sa calatoresc la evenimente chiar si in alte tari.

Cum putem sa ne cunoastem?

Sunt bucuros sa va anunt ca este de preferat sa primesc un telefon sau un email de la dvs. iar de comun accord sa stabilm o intalnire pentru a va putea prezenta o oferta video completa.